• iunie 16, 2022
Alege Clinica Bine pentru problemele dermatologice pe care le întâlnești

Alege Clinica Bine pentru problemele dermatologice pe care le întâlnești

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru. Dar şi cel mai sensibil şi mai greu de îngrijit. Pentru că ocupă o suprafaţă atât de mare şi acoperă întregul nostru corp, pielea va fi extrem de dificil de supravegheat în permanenţă şi de observat. Tocmai de aceea vizitele şi consultaţiile programate la clinicile care oferă servicii de dermatologie devin o necesitate.

Serviciile oferite de o clinică dermatologie moderne sunt extrem de importante pentru pacientul secolului 21. Alegând serviciile de dermatologie de la clinicile cu experienţă vei avea o diagnosticare corectă şi precisă a bolilor pielii, vei preveni instalarea unor afecţiuni dermatologice grave şi vei trata afecţiunile de care suferi deja.

Un control efectuat din timp va permite tratarea mult mai simplă a bolilor pielii, observarea simptomatologiei în faze precoce şi tratarea sa în cele mai simple şi mai rapide moduri. La clinica cu servicii de dermatologie se vor depista şi trata orice fel de probleme legate de acnee, de temutul cancer de piele, de eczeme, de psoriazis, de dermatite sau de cicatricile apărute, rămase după anumite intervenţii, leziuni ale pielii. Important este să mergem acolo cât mai des, de două ori pe an sau măcar o dată pe an, sau când apar modificări îngrijorătoare la nivelul pielii.

Medicul dermatolog poate să facă o anamneză rapidă, un examen clinic riguros cu ochiul liber şi cu dermatoscopul, recomandă analize de laborator, analize la microscop pentru mostre de piele prelevate de la pacienţi. Doar aşa poate stabili un diagnostic corect şi poate prescrie un tratament adecvat. Şi dacă avem diagnosticare clară şi tratamente corecte afecţiunile dermatologice nu vor mai reprezenta o problemă pentru pacienţi.

Servicii dermatologice de calitate, la Clinica Bine!

Clinica Bine oferă şi servicii de dermatologie chirurgicală şi dermato-oncologie, proceduri moderne şi intervenţii chirurgicale pentru tratarea oricăror probleme dermatologice grave. Se adaugă serviciile de dermatologie estetică, în cadrul cărora se vor trata eficient vergeturile, melasma, cicatricile, îmbătrânirea cutanată cu ajutorul unor substanţe şi procedee moderne cu rezultate excelente.

La Clinica Bine serviciile dermatologice vor fi oferite de către medicul primar dermatovenerolog, doctor în ştiinţe medicale Dr. Cristina Cotruță. Dr. Cristina Cotruță a fost medic la Spitalul Militar Central Bucureşti, are cursuri şi specializări, stagii practice, specializându-se pe ocologia cutanată. Dr. Cristina Cotruță poate opera cancerul de piele prin tehnica Mohs.

Această metodă a fost intens studiată şi practicată în cadrul stagiilor din Portugalia, la Centrul de Dermatologie Medico-Chirurgicala, Dr. Cristina Cotruță îndrumată fiind de dr. Jose Labareda. Specializarea din Portugalia a fost dublată de cea din Statele Unite ale Americii, la Johns Hopkins din Baltimore, UPenn din Philadelphia şi Metroderm din Atlanta. A colaborat cu dr. Mihaela Leventer şi co-fondatorul clinicii Dermashape, alături de dr. Konstantinos Koutsioukis.

Este unul dintre fondatorii Clinicii Bine, alături de dr. Sânziana Istrate şi dr. Emil Ungureanu, încercând mereu să se perfecţioneze pentru a oferi pacienţilor cele mai bune servicii de dermatologie.

Alege Clinica Bine ori de câte ori ai probleme cu pielea şi vei beneficia de cele mai bune servicii de dermatologie, de medici cu experienţă şi de o diagnosticare rapidă şi corectă de fiecare dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *