• octombrie 29, 2022
Ce saltele de pat preferați: cu spumă, cu latex sau memory ?

Ce saltele de pat preferați: cu spumă, cu latex sau memory ?

Toată lumea știe că, dacă vrei să ai un somn odihnitor, trebuie să ai la pat o saltea care să-ți creeze confortul necesar. Dar mulți nu știu ce saltele să aleagă, cu spumă, cu latex sau memory, pentru a se potrivi nevoilor acestora și a fi cât mai confortabile.

Tipuri de saltele de pat

Salteaua cu spumă oferă o suprafaţa fermă şi foarte confortabilă de dormit inducând și o senzaţie placută de caldură, pe care te odihnești foarte bine îndiferent de poziția în care dormi, pe spate, pe lateral sau pe burtă. Ține spatele drept prevenind și eliminând durerile de spate. Acest tip de saltea nu se lasă la mijloc datorită miezului integral din spumă. Este recomandată şi celor cu greutate mai mare.

Saltelele de latex au mai multe zone de presiune care reacționează în functie de zonele importante ale corpului. Pe acest gen de saltele nu te vei adânci în saltea, dar vei avea în schimb o suprafață extrem de confortabilă pentru dormit. Este o saltea naturală, foarte elastică datorită compoziției și rezistentă în timp.

Saltelele cu memory țin spatele drept, previn şi elimină durerile de spate. Dormind pe astfel de saltele vă veţi trezi odihniţi şi fară dureri de spate, datorită proprietăţilor ortopedice. Spuma memory distribuie greutatea pe toată suprafaţa saltelei și elimină punctele de presiune din zona umerilor, şoldurilor şi a membrelor. Astfel circulaţia sanguină este mult îmbunătaţită fapt ce vă asigură un somn liniştit şi odihnitor. Vă veţi trezi revigoraţi fără senzaţia de amorţeală.

Voi ce saltele preferați: cu spumă, latex sau memory?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *