• iunie 9, 2022
Cum să faci bani pe internet

Cum să faci bani pe internet

Probabil v-aţi săturat cu toţii să auziţi peste tot poveşti despre cum să câştigi bani prin intermediul internetului şi aţi dat peste câteva zeci bune de articole legate de acest subiect. În acest articol nu vei descoperii nici o reţetă secrete care să vă genereze mii de euro lunar cum promit alte site-uri, aici veţi găsi câteva metode pentru a câştiga bani pe internet. Vreau să ştiţi că metodele pe care le voi prezenta mai jos, pentru a putea fi aplicate, trebuie să deţineţi cunoştiinţe în crearea de site-uri web sau blog-uri, fie ele gratuite sau nu. Acestea fiind spuse, să începem cu câteva metode de a câştiga bani pe internet care necesită un web-site, iar după urmează să vă spun şi câteva metode de a câştiga bani pe net fără un site.

Cum să faci bani pe internet cu un site sau blog:

  • Publicitate – Una dintre cele mai utilizate metode de a câştiga bani pe internet este să afişaţi pe blog-ul sau site-ul vostru reclame generate de diferite reţele de publicitate. Cea mai cunoscută reţea de publicitate la ora actuală fiind serviciul oferit de Google, numit AdSense. Atenţie, plata pe un click folosind Google AdSense este destul de mică, însă dacă aveţi un site nişat, atunci AdSense va genera anunţuri targetate nişei voastre şi, dacă nişa este una bine plătită, atunci şi click-urile pe anunţuri vor fi şi ele mai consistente.
  • Marketing Afiliat – Afilierea a crescut extraordinar de mult în ultimii doi ani şi în ţara noastră, astfel, avem în România foarte mulţi afiliaţi care câştigă lunar o sumă mai mult decât decentă. Cea mai mare reţea de Marketing Afiliat din România este 2Parale, prin ea se generează în fiecare zi vânzări masive pentru magazinele online care au o campanie prin sistemul 2Parale, de asemenea, afiliaţii câştigă un comision începând de la 3% până la 20% la fiecare vânzare generată.
  • Advertoriale – Dacă deţii un blog, iar acest blog are o vechime mai măricică, are un PageRank bun şi cât mai multe articole unice şi de calitate, o metodă bună de a câştiga bani din acest blog sunt advertorialele. Cei care practică SEO sunt foarte interesaţi să cumpere advertoriale pe blog-urile vechi, cu PageRank şi mai ales, acele blog-uri să fie actualizate săptămânal.
  • Link-uri – Dacă advertorialele se cumpără doar de pe blog-uri, link-uri puteţi vinde indiferent că proiectul vostru online este site, blog, forum şi aşa mai departe. La fel ca la advertoriale şi în vânzarea de link-uri este importantă vechimea şi PageRank-ul.

Cum să faci bani pe internet fără un site:

  • Content Writting – Cea mai bănoasă metodă în a câştiga bani pe internet fără a avea cunoştiinţe în crearea de site-uri web este Content Writting-ul. În România avem câteva sute de antreprenori şi câteva mii de webmasteri care nu au timp la dispoziţie pentru aş crea conţinut pentru proiectele lor, de aceea apelează la Content Writteri. Pentru a câştiga bani frumoşi din Content Writting trebuie să stăpâneşti în primul rând limba română, să ai puţină imaginaţie şi să fii creativ, dar să ai cunoţiinţe în cât mai multe domenii.
  • Comentarii DoFollow – O altă metodă de a câştiga bani pe internet, este să oferiţi un serviciu de comentarii pe blog-uri DoFollow. Aceste comentarii sunt căutate de webmasteri pentru aş mării numărul de backlink-uri.
  • Înscrierea în Directoare – La fel ca şi comentariile DoFollow, şi înscrierea în Directoare Web este o sursă bună de bani, webmasterii au apelat şi încă apelează la înscrierea în Directoare, timpul lor fiind foarte preţios, nu-şi permit să piardă o bucată bună de timp doar înscriind site-urile lor în Directoare Web, aşa că preferă să plătească pentru această metodă de a obţine backlink-uri.
  • Web-Design – Dacă ştiţi să vă jucaţi cu PhotoShop-ul, puteţi câştiga foarte mulţi bani oferind servicii de Design. Puteţi creea bannere, logo-uri şi layout-uri pentru webmasterii care nu se pricep la design şi sunt destui de mulţi. Să ştiţi să vă jucaţi cu PhotoShop-ul nu este deloc uşor, şi pentru a realiza ceva de la zero este destul de dificil.

Acestea sunt câteva metode pentru a obţine venituri din online, sunt şi altele, însă acestea cred că sunt unele dintre cele mai folosite în România. După cum vedeţi am prezentat metode şi pentru cei care deţin un site sau blog, dar şi pentru cei care încă nu ştiu să creeze un site sau blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *