• martie 10, 2023
De ce un camin de batrani privat este potrivit pe timpul verii

De ce un camin de batrani privat este potrivit pe timpul verii?

Perioada calda din an ne poate bucura pe multi dintre noi, dar poate provoca si o mulțime de probleme, mai ales asupra persoanelor care sufera de anumite afectiuni medicale sau au un organism imbatranit. La fel ca in fiecare sezon din an, trebuie sa le acordam persoanelor varstnice din viata noastra o ingrijire mai atenta atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate. Aceasta categorie de persoane este cea mai afectata de cresterea temperaturilor deoarece sunt expusi unei liste lungi de riscuri.

Persoanele varstnice care sufera de boli cronice sunt cele predispuse de a ceda in fata caldurii, iar daca familia nu le poate asigura o ingrijire optima in aceasta perioada, cea mai potrivita decizie poate fi cazarea intr-un camin de batrani particular. Canicula pune la grea incercare chiar si un organism tanar, acest lucru poate fi observat prin cresterea ritmului cardiac, dar si a transpiratiei excesive. Pentru un senior care se confrunta cu diabet sau boli cardiace, aceste schimbari ale organismului nu fac nimic altceva decat sa ingreuneze viata acestuia.

Canicula nu este responsabila doar cu afectiunile de la nivelul pielii. Cu totii stim ca atunci cand ne expunem pentru o perioada lunga la soare ne putem confrunta cu arsuri ale pielii sau diferite eruptii. Persoanele varstnice trebuie sa fie ferite de caldura excesiva, iar multe dintre acestea nu dispun de conditiile necesare in propria locuinta sau nu au in permanenta o persoana care sa-i ajute in momentele grele. Alegerea unui camin de batrani poate fi o decizie plina de emotii si ganduri, dar siguranta si ingrijirea batranilor este indeplinita cu succes intr-un camin de batrani precum Altra Casa Felice.

Conditii excelente intr-un camin de batrani privat

Intr-un camin de batrani privat se tine cont de fiecare modificare a temperaturii sau factori externi care ar putea pune in pericol integritatea persoanelor varstnice. Aici fiecare camera este dotata cu incalzire, dar si sistem cu aer conditionat pentru zilele toride de vara. Mentinerea unei temperaturi potrivite pentru stilul seniorilor de viata este un adevarat obiectiv pe care personalul reuseste sa-l indeplineasca cu succes in fiecare sezon.

Starea de sanatate a persoanelor varstnice este monitorizata permanent intr-un camin de batrani in care personalul se implica in adevaratul sens al cuvantului in asigurarea celor mai bune servicii. Beneficiarii se pot bucura de fiecare zi de vara intr-un mediu primitor in care cele mai impresionante povesti de viata sunt dezvaluite in cadrul activitatilor organizate cu scop recreativ.

Efectele caniculei pot fi diminuate considerabil si printr-o hidratare optima. In cadrul unui camin de batrani in care serviciile depasesc orice standard, personalul se asigura zilnic ca fiecare beneficiar a consumat suficiente alimente bogate in vitamine si minerale, dar si ca a consumat suficienta apa. Un corp hidratat este mult mai rezistent in fata caldurii, iar acest lucru nu este cunoscut de fiecare senior obisnuit sa infrunte problemele vietii. In cadrul activitatilor desfasurate intr-un astfel de centru nu doar ca este incurajat consumul de lichide, ci sunt explicate si beneficiile acestor obiceiuri sanatoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *