• noiembrie 11, 2023
Fantoma mea iubită

Fantoma mea iubită…

Fiecare dintre noi are unele pasiuni mai ciudate. Pe mine, de exemplu, mereu m-a pasionat paranormalul.  Mă „înţeleg” bine în special cu conceptul de „life after death”. Ai putea spune că e ceva ciudat având in vedere că sunt o persoană ce nu crede foarte uşor în lucruri nevăzute. Nici de existenţa spiritelor nu pot afirma că sunt 100% convinsă, însă e ceva ce mă atrage în legătură  cu domeniul ăsta… .

Cred că am vizionat toate documentarele posibile şi imposibile, iar ceea ce mă deranjează cel mai tare este faptul că 99,9% sunt făcături. E atât de exploatată treaba asta şi sunt toţi atât de disperaţi să măsluiască rezultate că brusc simt că urmăresc un fel de „Cancan TV” al spiritelor. Stau şi mă gândesc: Oare toate emisiunile din ziua de astăzi sunt difuzate strict pentru entertainment, fără să conteze prea mult conţinutul? În goana mea nebună de a-mi satisface curiozitatea am încercat chiar să urmez ceva cursuri in domeniu, însă am aflat că singura instituţie din oraşul meu ce furniza astfel de cursuri şi-a încetat activitatea în urmă cu ceva ani datorită numărului din ce în ce mai redus al cursanţilor. Ce mi-ar fi plăcut teribil să aflu şi să învăţ este puţină istorie. Vreau să ştiu de unde a pornit nebunia asta cu spiritele şi cum a evoluat pe parcursul anilor. Mi-aş dori să cunosc persoane ce pretind că au avut astfel de experienţe. Vreau să ajung să cunosc toate superstiţiile legate de subiect. Da, am o pasiune ciudata şi câteodata obsesivă.

Sunt de părere că toate pasiunile ciudate pe care ni le creem se nasc din nevoia de a avea ceva doar al nostru. O activitate în care să ne putem ascunde şi pe care să o putem savura în linişte fără a îi implica prea mult pe cei din jur. Ştii…sentimentul ăla de „Lasă-mă-n pace!” când ajungi acasă după o zi de muncă.

Sunt curioasă: Mai există printre voi persoane cu aceaaşi pasiune? Mi-ar plăcea teribil să organizăm o sesiune de brainstorming pe tema asta.

Voi ce pasiuni ciudate aveţi?

Acesta este primul articol dintr-o serie lungă de articole scrise de LumeaLuiOliver.ro pe blogul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *