• aprilie 5, 2023

În ce perioadă a anului sau locație este ideală pentru o rochie de mireasă cu mâneci?

Există câteva locuri și sezoane specifice care funcționează cel mai bine pentru rochii de mireasă cu mâneci, totuși sfătuim întotdeauna miresele să poarte rochiile în care se simt cel mai frumos. Dacă afară este cald și vrei să porți mâneci lungi, alege materiale mai ușoare precum tul transparent sau plasă elastică. Mânecile lungi și regale din dantelă sunt perfecte pentru sălile de bal și castele, în timp ce mânecile de vis sau modelele de inspirație boho se potrivesc perfect cu decorurile în aer liber.

Miresele care iubesc atât designul de inspirație vintage, cât și confortul contemporan pot lua în considerare rochiile de mireasă cu mâneci. Nu numai că par magnifice și clasice în fotografii, dar oferă și acoperire suplimentară, permițând mișcarea nerestricționată pe tot parcursul evenimentului.

Pentru locații mai reci sau nunți iarna sau toamna, rochiile de mireasă cu mâneci sunt deosebit de fantastice, deoarece vă oferă un strat suplimentar de protecție împotriva vântului rece. Nu este un secret pentru nimeni că rochiile de mireasă fără mâneci au fost populare și vor continua să fie așa. Acest accent de mireasă oferă atât de multă versatilitate și funcționează practic pentru fiecare design din ziua nunții, de la mâneci flutter distractive până la mâneci lungi regale din dantelă.

O rochie de mireasă cu mâneci poate ajuta, de asemenea, la crearea unui stil frumos și elegant dacă vrei să arăți mireasa modestă, sporind atât atractivitatea, cât și încrederea în ziua ta cea mare. Suntem dornici să vă ajutăm în găsirea rochiei de mireasă cu mânecile visurilor dumneavoastră.

Ce avantaje vine cu purtarea unei rochii de mireasă cu mâneci?

Există atât de multe opțiuni diferite de mâneci disponibile pentru rochii mireasă ieftine cu mâneci. Cele mai comune variante ale mânecilor rochiei de mireasă sunt prezentate aici.

Mâneci detașabile

Pentru mireasa care își dorește două ținute într-una, mânecile detașabile sunt perfecte. Le puteți îmbrăca pe timpul zilei și le puteți scoate rapid pentru a sărbători alături de cei dragi. Aceste mâneci alunecă frecvent pe braț, au o bandă elastică în partea de sus sau sunt prinse de corsetul hainei folosind capse sau nasturi ascunși. Pentru un aspect mai la modă, ați putea folosi chiar și o pelerină sau o jachetă cu mâneci.

Mâneci lungi

Mânecile lungi sunt acum la modă, cu mâneci înclinate de vis și mâneci din dantelă iluzie. Mânecile lungi sunt adesea făcute din tul, dantelă, plasă elastică sau crep, dar pot fi și din satin elastic.

Mâneci flutter

Mânecile flutter pot fi fanteziste, romantice și eterice. Acest design aerisit, cu mânecă scurtă, care este adesea compus din tul, șifon sau dantelă și poate fi împodobit cu mărgele sau aplicații din dantelă, este perfect și pentru mireasa boemă. Sunt mai ales confortabile pe vreme caldă, datorită stilului lor mai lejer.

Mâneci scurte

Mânecile scurte cunoscute sub denumirea de mâneci cu șapcă acoperă doar umărul și nu ajung până la braț. Deși rochiile cu mâneci brodate, un corset simplu și o fustă sunt incredibil de superbe, acest design este adesea văzut pe rochiile simple.

Mâneci bufante

Pentru că, datorită atracției sale romantice, dar senzuale, mânecile bufante sunt, de asemenea, destul de populare în designul de mireasă. Mânecile în această formă sunt disponibile într-o varietate de lungimi și modele, de la cele scurte umflate la cele din dantelă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *